fbpx
Vikendice Fruška Gora

ČESTA PITANJA

By August 20, 2019 No Comments

Kod nas može za dnevni odmor, druženje, team building ili dečiji rođendan boraviti do 30 gostiju. Kapaciteti za spavanje su 6 gostiju u lux brvnari a 2 u moden house.

Parking je obezbeđen unutar placa i može stati do 10 automobila. parking je ograđen i bezbedan.

Imamo posebno napravljen deo roštilj zonu ozidanu od stare cigle i crepa sa česmom. Imate takođe i jedan prenosni manji roštilj. Obezbeđena su drva za potpalu, tanjirača, hvataljke, rešetka za pečenje ribe, kotlić. Kao i posebno mesto za pravljenje kotlića i uživanje oko vatre. BBQ zone su u dubokoj hladovini starih hrastova.

Laguna Platz je posebno namenjen za najmlađe goste i njihovoj zabavi i uživanju. Imate dečije igralište sa klackalicom, penjalicama, ljuljaškama, velikom trambolinom i spravom za vežbanje. Imate i prostrano igralište za fudbal i odbojku. Dečije igralište je okruženo zelenilom i na travi je u potpuno prirodnom okruženju i čistom vazduhu. Obezbeđene su lopte za fudbal, odbojku, ragbi, reketi za badminton, frizbiji.

Nažalost zbog prethodnih loših iskustava kućni ljubimci nisu dozvoljeni na imanju.

Kolima se za par minuta možete spustiti i uživati. Put je nov asfaltiran i kroz prelepu šumu.

Centar od našeg imanja je udaljen 1 km i tamo imate pijacu, mesaru, snabdevene markete, diskont pića, apoteku, pekaru.

Do nas najlakše možete doći ako u Google Maps ukucate Laguna Platz i put će vas dovesti do nas. Možete doći autoputem iz pravca Beograda i Novog sada isključite se kod Beške i nastavite do centra Čortanovaca.

Laguna Platz je 50 km od Beograda, 20 km od Novog Sada, 10 km od Inđije, 10 km od Sremskih Karlovaca.

Nažalost kod nas nisu dozvoljene žurke, glasna muzika i momačke večeri zbog prethodnih loših iskustava.

Leave a Reply