ČortanovciFruška GoraVikendice Fruška Gora

Zašto proslaviti dečiji rođendan na Laguna Platz-u?

By August 6, 2019 No Comments

Vašem detetu se bliži rođendan a vi razmatrate opcije koju igraonicu da izaberete za proslavu. Ponuda je raznolika i šarena ali na kraju se sve svede na isto.

Izborom igraonice ili rođendaonice na kraju se sve svede na isto. Svi prostori su slični, animacija slična i proslava rođendana bude jednolična i sterilna.

Svaki rođendan na kraju liči jedan na

 drugi. Evo kako to konačno da promenite?

Naša vikendica i imanje se nalazi na odličnoj lokaciji 20 km odNovog Sada i 50 km od Beograda, 10 km od Sremskih karlovaca. Nalazimo se u Sremu u lepom i mirnom selu Čortanovci, selo bogate istorije kao i bogate turističke ponude.

Evo zašto je bolje proslaviti rođendan u prirodi?

 

Ako se odlučite da ne pratite šablone i pomodarstvo, svom detetu ćete pružiti nezaboravnu proslavu rođendana koje će dugo pamtiti i prepričavati.

Na Laguna Platz-u imate sve potrebno da proslavite vašem detetu rođendan. Ogroman, ravan, ograđen plac 2500 m2 prepun zelenila, okružen voćnjacima, vinogradima, Dunavom, šumom.

Dok vi uživate sa prijateljima i porodicom na nekoj od naših terasa i chill zona vaša dečica će uživati u u igri na igralištima. Tenis, badminton, fudbal, odbojka, bacanje frizbija, lopte su samo neke od stvari.

Laguna Platz jedine vikendice i plac prilagođen porodicama sa decom

 

Dečije igralište u zelelnilu, ljuljške, penjalice, klackalica, i uvek zabavna velika trambolina učiniće zabavu nezaboravnom.

Možete poneti hranu sa sobom ili još bolja varijanta pripremiti gostima roštilj ili kotlić i time u potpunosti uživati u prirodi.

Miris lipa, hladovina starih hrastova i cvrkut ptica iz šume su doživljaj koji ćete večno pamtiti.

Šta vas još očekuje kod nas?

 

*Imaćete potpunu privatnost sami ste na placu, bez komšija, potpuno izolovani da uživate i da se opustite.

*LUX novu spa brvnaru opremljenu po najvišim standardima

*5 terasa / 10 chill zona

*Dobijate sve što je potrebno za pravljenje roštilja (ćumur, drva, žice, 2 roštilja, tanjirača, kotlić, hvataljke i sl.)

*Lopte za fudbal, ragbi, odbojku, rekete, frizbi…

*Ležaljke, ljuljaške, chill zone u dubokoj hladovini.

*Na placu može boraviti do 30 ljudi dnevno druženje, a prespavati 6 osoba

*Parking unutar placa

Pišite nam ili nas pozovite da proverite za slobodan termin.

Leave a Reply