Fruška GoraVikendice Fruška Gora

Devojačko veče koje se pamti i prepričava (KOMPLETAN VODIČ)

By August 23, 2019 No Comments

Upravo ste saznali da je vašu najbolju prijateljicu dečko zaprosio i da je  baš vas odabrala za kumu? To je jedan jako lep osećaj pun emocija i oduševljenja kao i jako velika čast. Biti nekome kuma je svakako kruna dugogodišnjeg prijateljstva i zajedničkog prolaska kroz mnoge životne situacije. Često su kume osobe koje se znaju od najranijeg detinjstva i veže ih mnogo zajedničkih uspomena.

Devojačko veče običaji

Velika je čast što ste izabrani da svojoj najboljoj prijateljici budete podrška tokom celog perioda planiranja, euforije, pomoći pri odluci detalja oko venčanja i svega ostalog.

Svaka devojka od malena mašta i zamišlja dan venčanja i sebe u belom sa svojim idealnim izabranikom. Zato je ovaj događaj veoma emotivan i bitan. Od vas se očekuje da budete kumina desna ruka.

Pre svega od vas se očekuje da budućoj mladoj budete podrška i da taj veoma lep period od veridbe do samog venčanja što više provodite zajedno i još više se povežete. 

Koje su vaše obaveze kao kume?

Kao jedna od bitnijih stvari trebate vašoj kumi organizovati i nezaboravno devojačko veče. Devojačko veče je u poslednjih godina postalo jako bitan detalj i veoma se pažljivo planira da sve bude unikatno i u vašem fazonu.

Devojačko veče ne treba da bude opterećujuće i tenzija, već da svi uživate u tome i da organizacija bude zabavna.

Samo venčanje je vrhunac cele priče, ali sve što prethodi samom činu venčanja je takođe lepo i treba mu posvetiti pažnju i organizovati da ostane svima u nezaboravnom i najlepšem sećanju.

Za sam događaj organizacije devojačke večeri ili devojačkog dana po pravilu je zadužena i glavna kuma, ali naravno da je dozvoljeno da u organizaciji iznenađenja za buduću mladu mogu biti i uključene i ostale devojke koje će biti tu.

Kada je najbolje organizovati devojačko veče?

Najbolje je da organizujete vikend pre venčanja, to je neka ustaljena praksa, jer uvek je bolje to ostaviti za jednu nedelju ranije da imate dovoljno vremena da se pripremite i odmorite za samo venčanje.

Komunikaciju možete olakšati u Viber grupi da je napravite ukoliko je već nemate i tu krenuti sa laganim dogovorima, idejama, dekoracijama i svemu oko planiranja ovog dana za buduću mladu.

Glavnu akterku ne morate dodatu u grupu jer to sve treba da bude veliko iznenađenje za nju.

Kako organizovati nezaboravno devojačko veče? VODIČ ZA KUME

Najbitnija stvar je da dobro poznajete vašu kumu i da pogodite šta bi se njoj najviše dopalo i da “pogodite njen fazon” jer ona je ta koja treba da bude u centru pažnje. Od ovog detalja zavisi upravo i cela organizacija devojačke večeri.

U poslednjih nekoliko godina devojačke večeri su postali potpuni HIT svuda u svetu i posvećuje se velika pažnja organizaciji i tome kako biti unikatan i ne utopiti se u klasiku i takozvani “šablon”

Evo nekih malih trikova kako da budete originalni i kako možete organizovati unikatno devojačko veče

Cela poenta organizacije ovog događaja je da buduća mlada polako prestaje sa takozvanim “devojačkim životom” izlascima i sličnom već polako se priprema za bračni život i oprašta od burnih izlazaka i devojačkog života.

Svakako ovo treba da bude i dobra prilika da se družite sa svojim najbližim drugaricama i rođakama u jednoj prijatnoj i opuštenoj atmosferi bez ikakvih tenzija i da svi uživate.

Naravno ovo veče treba da bude zabavno a ne da se pretvori u nekakvo žaljenje za devojačkim životom jer vam možda sledi sledeći možda najvažniji osnivanje porodice i porodičan život koji ima mnogo svojih čari.

Vi svakako poznajete vašu kumu najbolje i znate šta će joj se najviše svideti.

Devojačko veče pokloni

Praksa i neki običaj je da jedne drugima spremite neke poklone, to mogu biti razne sitnice. Možete obući recimo iste majice koje možete negde duhovito odštampati šaljive natpise. Npr. Ja sam sledeća ili kuma i sl. Možete recimo imati iste kupaće kostime ili iste papuče. Ideje su razne na vama je da se potrudite da budete kreativni i originalni.

Žurka u stanu

Ovo predstavlja jednu od najjednostavnijih varijnti za devojačko veče. Svakako je najopuštenija i najekonomičnija varijanta i zahteva najmanje organizacije. Možete čak napraviti foru i sve obući iste pidžame ili neku casual odeću i naručiti pizzu i uživati u pijuckanju nekog dobrog vina i prisećati se nekih zajedničkih momenata.

Evocirajući uspomene iz detinjstva, simpatija, nekih nezaboravnih izlazaka. Zabavno može svakako i biti gledanje starih slika, listanje leksikona ili dnevnika 🙂

Da li će ovo veče biti žurka ili sedeljka u stanu to je na vama i u kakvom ste fazonu. Najbitnije je da vam svima bude lepo. Muzika i đuskanje u stanu nisu na odmet. Ovakav provod možete slobodno organizovati i dan pred venčanje jer se nećete umoriti a dobro ćete se zabaciti. Svakako će biti zanimljivih i zabavnih fotki za Instagram. 🙂

Večernji izlazak 

Izlazak može biti u neki popularni klub ili kafana gde sve zajedno volite da idete. Nikako ne treba da izaberete neko mesto gde se nećete osećati prijatno. Sve treba biti u skladu sa mladinim ukusom. Ako znate da vaša kuma voli izlaske i đuskanje onda će organizacija devojačke večeri u kao zajednički noćni izlazak biti pun pogodak.

Rezervišite sto ili mesto u omiljenom klubu ili kafani i potrudite se da mlada ne plaća ništa sve joj vi ili uz pomoć drugarica organizujte i izdelite troškove. Poručite neko omiljeno piće koje svi volite, vino ili neki šampanjac jer slavite.Ako idete u noćni izlazak ona je slobodno i dozvoljena i provokativnija garderoba i štikle zašto da ne.

Vodite računa da ovakav tip devojačke večeri ne bude nikako veče pred samu svadbu jer bićete sve mamurne i nećete biti u najboljem izdanju za mladin najvažniji dan. Za dan venčanja treba sačuvati svežinu i energiju.

Ovde se opet ponavlja da se sve potrudite da mlada bude ta koja će biti u fokusu večeri i u centru pažnje. Za provode ovakvog tipa obično se štampaju i posebne majice sa duhovitim i šaljivim natpisima i porukama.

Tako da je mladina ekipa obično najveselija u izlasku i dobro se provodi. Instagram fotke u ovakvom tipu su nezaboravne i ostaće vam svima u lepoj uspomeni.

Zajedničko putovanje

Ovo je veoma popularno pogotovo u inostranstvu. Mladina ekipa se pokupi i organizujete kratak vikend put ili čak zajednički kraći odmor letovanje na primer. To će svakako biti nezaboravno iskustvo svima.

Put može biti različit od putovanja negde u zemlji npr. Zlatibor, Kopaonik, neki od gradova i sl. Do puta u inostranstvo npr: Budimpešta, Temišvar, Prag, Solun, Beč, Barselona… i slično.

Ceo put može biti zajednička avantura i dobar provod, sa time što zabava i žurka počinju odmah i traju ceo put. Dobro raspoloženje i mnogo smeha su neizostavi.

Put će vas sve izbaciti iz zone komfora i doprineti da se opustite i sve još bolje povežete jer ste 24h upućene na sebe i na zabavu. Glavna prepreka ovoga je budžet koji imate sve za zajedničko putovanje pa po tome i trebate i planirati destinaciju.

Možda će ovo putovanje biti pun pogodak za sve i nešto čega ćete se sve ceo život sećati.

Večera u restoranu

Devojačko veče može biti i ugodna večera uz dobro vino u nekom od mesta gde sve volite da idete i da se okupljate. Opuštena atmosfera i malo alkohola vas može opustiti i da veče provedete prijatno. Zajednička večera može biti dobra jer ćete moći da razgovarate, neće biti prevelike buke i za nekoga ko voli takve opuštenije varijante može biti pun pogodak.

Ako je vaša kuma u tome fazonu onda je večera u restoranu pravi izbor za devojačko veče koje će se pamtiti. Izaberite restoran koji će joj se svideti ili u koji volite često da idete i rezervišite neki lep sto.

Koncert 

Mladina ekipa na zajdničkom koncertu omiljene grupe ili pevača, zašto da ne?

Ako sve volite i uživate u koncertima i muzici, unapred proverite i isplanirajte kada nastupa vaš omiljeni izvođač i kupite karte. Ovo može biti jako lepo iskustvo jer je poznato je da na koncertima vlada dobro raspoloženje i koncert možete pretvoriti u vašu žurku.

Nije loše i natempirati i zajdnički odlazak na neki dobar muzički festival. Sve u zavisnosti šta volite i kakvom ste raspoloženju.

Spa centar

Ako ste više u fazonu relaksacije i neke mirnije varijante, možete i organizovati zajednički odlazak u neki spa centar. Mesto gde ima bazen, saune, parna kupatila opustiće vas.

Možete i uplatiti masažu i dodatno se relaksirati. Recimo dan u banji u Mađarskoj ne može biti mnogo skup a dosta kvalitetnih Spa centara ima i u Srbiji. Na vama je da odlučite šta vam najviše odgovara.

Devojačko veče u prirodi (HIT u poslednje vreme)

U proslednje vreme verovatno i vi primećujete slike na društvenim mrežama gde se devojke super provode u prirodi i na nekoj vikendici. Ovakve devojačke večeri ili devojački dani ili čak kako ih popularno nazivaju devojački vikendi su veoma popularni.

Kuće za devojačko veče Novi Sad

Ovakvih vikendica ili kuća za iznajmljivanje je mnogo u ponudi i izbor je raznovrstan, zavisi šta želite sa bazenom, sa pogledom, fensi, rustic ili sa lepim dvorištem i uređenim chill zonama koje garantuju dobar provod i prelepe fotografije.

Fruška Gora koja je blizu Novog Sada i Beograda se pokazala kao najatraktivnija lokacija za izbor kuća za devojačke večeri. Lepa priroda, potpuni mir i dobra zabava garantuju da će devojačko veče biti unikatno.

LUX VIKENDICE FRUŠKA GORA IZNAJMLJIVANJE

Za vas izdvajamo i pozivamo vas da ovaj prelepi dan organizujete kod nas na Laguna Platz-u a evo i zašto?

Kod nas vas očekuje komfor u prirodi. Potpuno ste izolovani a imate sve kao i u luksuznom stanu. Bićete u unikatnoj novoj brvnari koja je opremljena sa ukusom i sa najboljom opremom. U lux brvnari ima i sauna kao i preko 10 chill zona.

Dvorište od 2200 m2 je iznad šume sa prelepim panoramskim pogledom na Dunav, šumu, vinograde i voćnjake. Pravi urbani i digitalni detox i prilika da se intezivnije družite ispričate i povežete.

Najlepši veliki letnjikovac sa ljuljaškama i ležaljkama koje gledaju ka Dunavu. Do sada smo imali jako puno zadovoljnih mladinih ekipa i verujemo mnogo nezaboravnih uspomena.

Devojačko veče dekoracija

Dekoracija je jeoma bitan deo devojačke večeri pogotovo ako iznajmite kuću i lepo dvorište. Možete biti maštovite i zajednički smisliti ukrase za originalno devojačko veče.

Dekoracija za devojačko veče može biti i tematska sa nekim lampicama, ketering stolom, ukrasima, stolnjacima, svećama, mafinima i sl.

Ukoliko želite da prepusite to nekom drugom ko se time bavi možemo vam preporučiti dekoratere da vam to sve organizuju i dekorišu.

Kod nas imate sve što vam treba, smeštaj za 10 osoba i unikatan prostor dizajniran specijalno za ovakve prilike. Što se tiče keteringa, dekoracije, profesionalnog fotografa možemo se sve dogovoriti i orgnizovati vam proverene ljude ukoliko već nemate svoje ideje.

Slike govore same za sebe i bolje opisuju Laguna Platz od reči i ovde možete videti kompletnu galeriju.

Rezervišite na vreme vaš termin za nezaboravan devojački dan u prirodi jer je interesovanje veliko a dosta termina popunjeno.

Pišite na mejl lagunaplatz@gmail.com

Ili pozovite 0638275552 ili 063350497

Laguna Platz team

Leave a Reply