Fruška GoraVikendice Fruška Gora

Devojačko veče u LUX brvnari sa saunom na Fruškoj Gori?

By August 23, 2019 No Comments

Vašoj kumi ili najboljoj drugarici se bliži datum venčanja i vi ste u potrazi za savršenim kutkom gde ćete proslaviti devojačko veče. Izlaski u klubove i kafiće više nisu toliko popularni i sve više devojaka se odlučuje da devojačko veče pretvori u devojački dan.

Evo i zbog čega

Kao prvo izaći će vas mnogo povoljnije od izlaska i duže će trajati.

Bićete sami u miru i uživati u prirodi, čistom vazduhu i nesvakidašnjem ambijentu.

Devojačke večeri u vikendicama su postale potpuni HIT u poslednje vreme i gotovo da je jako teško naći bilo šta slobodno.

Prednosti proslave devojačke večeri u vikendici u prirodi je što imate ceo dan i noć za vas. Prilika da se i ispričate i ismejete i družite natenane. Ovo je proslava koju ćete svi rado pamtiti i sećati se.

Verovatno niste zbog svakodnevnih obaveza imali priliku da se da budete sve zajedno na okupu u jednoj spontanoj opuštenoj atmosferi.

Od skoro u ponudi vikendica je i naš unikatan i šarmantan Laguna Platz. Od ove godine smo rešili da još više podignemo lestvicu kvaliteta boravka naših gostiju pa za vas imamo mnogo novina na placu.

Unikatna LUX Spa brvnara sa saunom, prelepim terasama i enterijerom koji oduzima dah, sigurno će biti po meri vašeg ukusa.

Laguna Platz je prepun lepo dizajniranih chill zona tako da će vaše Instagram fotke izgledati savršeno.

Ako vas bude više imamo 2 kuće i sve možete ugodno prespavati.

 

Leave a Reply